Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Poprvé alias první sex  

Posted by SomeoneCZ in , ,

Upozornění: jsou a nastanou situace, kdy jí půjde víc o sex, než o romantiku. Tohle není návod pro takové situace.

Když se stane, že jste spolu ještě nespali, nebo že muž je panic a ona zkušená, jenom tohle není důvod si o sobě myslet, že je s vámi něco špatně. Nebo, že to dopadne špatně.

Nebojte se, šance poznat, že spí s panicem, jsou vcelku malé. Už několikrát jsem se z důvěryhodných zdrojů dozvěděl ten samý scénář - vyspala se s panicem a nic nepoznala. V části případů dokonce byly vedeny řeči, že panice ne, že je to na výkonu poznat. Nebylo a kdyby byli bývali pánové bývalí panici zticha, nic by se byly bývaly nedozvěděly.

Poznat první sex u ženy je vcelku snadné, muž by musel trpět fimózou - nepřetáhne volně předkožku přes žalud a zpět. Nic, co by se nedalo odstranit jednoduchým zákrokem, pokud byste to nemohli rozcvičit ručně.

Než prozradím, jak bych na to šel, jedno zásadní upozornění. Pomineme-li technickou stránku věci, prostě si zašoupat, není jedno, s kým se poprvé vyspíte. Záleží na tom, jak se budete po vašem prvním sexu cítit. Proto každému radím, najděte si partnerku, které na vás bude záležet - kladný osobní zájem.

Existují i návody, které zdůrazňují, jak má být muž dominantní. Že ji třeba zády postavíte ke zdi a políbíte, nebo že jí uděláte rukou i proti její vůli, atd. Nevím, kam na to tyhle lidi chodí, ale přijde mi to, jako kdyby si chtěli vynutit její uznání. A každá potřeba je dána nějakým nedostatkem. Ač jsou některé ženy výrazně submisivní, je přece jenom lepší předpokládat, že stačí být zdravě sebevědomý. Prostě nezanedbat základy, které se uplatňují i mimo postel a díky kterým jste se do té postele dostali.

Takže ve stručnosti jak na to, i když vám to později asi bude připadat úsměvně samozřejmé:-)

  1. Polibek
  2. Pohlazení
  3. Francouzský polibek
  4. Pohlazení
  5. Polibek
  6. Pohlazení na intimnějších místech
  7. Francouzský polibek
  8. Postupně ji začít svlékat
  9. Polibky, hlazení
  10. Nejprve hladit přes kalhotky, než je sundáte
  11. Orální sex, jemně dráždit jazykem, nezkoušet nic převratného - je to vaše poprvé
  12. Vzhůru dovnitř, kondom si přinesete, nasadíte, sundáte a odnesete sami

Nejde o to, abyste se řídili přesně daným harmonogramem. Měli byste to cítit, tohle je tu jenom proto, abyste se a) případně uklidnili a b) vyvarovali nějaké nepředloženosti. Prostě si zbytečně nehrajte na super pornohvězdu, která jí ukáže všechny praktiky tak, aby si je okamžitě zamilovala.

Je pro vás lepší, pokud se na první průnik sama vyhoupne do sedla svého koníčka. Nicméně, přesné načasování a doslovné instrukce dát nejde, řiďte se průběhem situace. Např. když vám dá najevo, že první průnik nebude na koníčka, tak je blbost jí do toho nutit. I když se tomu pochopitelně dá předejít iniciativním položením se na záda. A vždy se řiďte jejím chování, jak moc a kde se vás dotýká. Nenuťte ji do styku za každou cenu.

Orgasmus je jistě příjemným a vyhledávaným zážitkem. Asi by tedy nebylo od věci zařadit ho do programu:-) Nicméně, pouze orgasmus ke skvělému sexu nestačí. Jestli to děláte jen proto, abyste se udělali, tak tomu bude vždy něco chybět.


Primárně nejde o to se udělat, ale být spolu.
Nespěchejte, užijte si to;-)


Po zdárné akci se také nikam nespěchá, zůstaňte spolu. Nejlépe do rána:-)

PS: Původně to měla být odpověď na dotaz na fóru, ale jaksi jsem se rozepsal. Takže je to jenom lepší draft.

Obrázek: Cary Grant a Sophia Loren, Houseboat 1958

This entry was posted on Monday, March 15, 2010 at 7:34 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 komentářů

asi bych vynechal u prvního sexu ten orální sex (bod 11); já se k orálnímu sexu dostal až po více úspěšných akcích a i tak jsem měl problémy se vyrovnat s pohledem na ona místa... Ale třeba jsem jen cíťa :)

January 24, 2012 at 9:58 PM

Taky s tím orálem nesouhlasím. Některé ženy to třeba vůbec nechtějí.

April 5, 2012 at 2:47 PM

Ano, každá to nemá ráda. Proto taky nemá být článek chápán jako doslovný návod, že jedině takhle a nikdy jinak - viz upozornění v jeho textu.

April 5, 2012 at 3:03 PM

Pěkně napsáno .. Díky, ale jediné co mi dělá problémy je ta výdrž ... Ještě jsem první sex neměl, ale už se blíží ( z přítelkyní se na to " chystáme " ), ale je to přesně ten případ co jsi psal na začátku = já panic ona zkušená ... Proto mě to celkem štve kdyby byla i ona panna, tak to ani neřeším, ale když panna není ... Nó bude to zajímavé, ale pořád nevím jak té malé vydrži nějak tajně předejít a vydržet aspoň tých 15 min. Za nějakou tu odpověď, nebo radu .. Nebo prostě za něco :-D budu rád :-)

March 29, 2013 at 11:16 PM

1. Dobrý sex není o tom, jestli se uděláš za 15 min. Je to o předehře, pak o postupném zvyšování tempa, a že se pak následně nesbalíš a neodejdeš.

2. Jedna možnost je, že se budeš příliš soustředit na svůj výkon, než aby ses udělal (příliš brzy).
3. Taky můžeš párkrát udělat před akcí. Jenže když to přeženeš, tak se potom taky nemusíš udělat vůbec.
4. Některým lidem pomáhá červené víno. Ale s rozumem, jinak zjistíš, že alkohol má taky nežádoucí účinky.
5. Jestli máš odměřeno, za jak dlouho se uděláš, tak nezapomeň, že čas, za který se uděláš, je jiný u skutečného sexu a jiný u sledování porna. Druhý bývá kratší.
6. Různé kondomy mají různou tloušťku s tím, že tenčí znamená víc dráždivější pro muže. A jiné na sobě zase mají něco jako anestetikum.


Ale když se nad tím zamyslíš, k čemu to celé vede? K nekonečnému seznamu možností, čím to je a co s tím. Proto je bussiness ohledně "poradenství" k citovým a sexuálním vztahům mezi muži a ženami tak výnosný.

No, ale protože já na tomhle vydělávat nehodlám, tak Ti to řeknu takhle:

Nezapomeň na předehru a chovej se, jako kdybys měl vydržet přesně tu optimální délku soulože. A kdybys snad měl být už po pár zásunech, zatímco ona se teprve zahřívá, tak se zkrátka začni rozptylovat myšlenkami na něco jiného. Každopádně je dobrý trik udělat ji ještě během předehry. Protože ona pak dosáhne druhého orgasmu rychleji a Ty nemusíš mít výčitky, že jsi nevydržel tak dlouho, jak jsi chtěl (což nemáš mít ani tak).

March 31, 2013 at 10:47 AM

Díky za rady, budu na to myslet :-)

March 31, 2013 at 11:54 PM

s milencem jsem měla hodně sexů

May 7, 2013 at 2:08 PM

s milencem jsem měla hodně sexů

May 7, 2013 at 2:09 PM

při prvním sexu jsme postupovali podle tohoto návodu mě se to líbilo.
podle mě je to velmi erotické

May 7, 2013 at 2:12 PM

Super:)

May 16, 2013 at 9:19 AM

Post a Comment