Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Zlomeni bolem  

Posted by SomeoneCZ

Alarmující zhoršování znalostí českých žáků v matematice a přírodních vědách ministerstvu školství vadí.

"Matematika jako součást maturitní zkoušky, to je otázka na pět, sedm let," řekl exkluzivně pro Aktuálně.cz ministr školství Ondřej Liška (SZ).

Z výsledků poslední studie TIMMS za rok 2007 (uveřejněné minulý týden) vyplynulo, že propad ve znalostech byl u českých žáků největší ze všech 59 zemí, které se do výzkumu zapojily.


Zlomeni bolem stojí podvodníci a prodejci iluzí nad výrokem ministra školství. V této pohnuté době se jim za 5 až 7 let začne zmenšovat trh s tím, jak začne docházet k nárůstu lidí, schopných kritického myšlení.

A až jednou, v daleké budoucnosti, se vám trh zmenší, už vás neuživí všechny a někteří z vás se budou muset začít živit poctivě.

Čest práci, soudruzi podvodníci!

Obrázek: Rádcové krále Pyšné princezny

This entry was posted on Monday, December 15, 2008 at 6:29 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment