Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Jste bez přítelkyně a s pocitem, že vám ujel vlak?  

Posted by SomeoneCZ in

Waiting at the station
Tears filling up my eyes
Sometimes the pain you hide
Burns like a fire inside
Look out my window
Sometimes it's hard to see
The things you want in life
Come and go so easily

(Cinderella - Heartbreak Station)

Máte-li pocit, že vám s úspěchem u žen ujel vlak, je to velmi pravděpodobně zbytečné. Ať už cítíte prázdnotu poté, co vám vaše pravá láska dala nemilosrdné kopačky, nebo ať už jste u žen nikdy neměli výraznější úspěch, s tím správným přístupem se to dá změnit. Chce to 3 věci:

  1. Nikdy se nevzdávat naděje.
  2. Použít prověřené řešení namísto líbivých návodů. Naprostá většina návodů, které jsem viděl, vám nepomůže. Jde v nich o Cold Reading, Warm Reading, projev neznalosti, či nedostatek kritického myšlení.
  3. Nic není zadarmo, žádná magická zkratka neexistuje. Jenom chyby, které děláte a někdo vám musí natvrdo povědět, které to jsou.

This entry was posted on Monday, August 11, 2008 at 10:41 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment