Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Vzpomínka na Svádění  

Posted by SomeoneCZ in

Alone in the DarkSnad jen zlomek návštěvníků si pamatuje, kdy jsem napsal první komentář na Svádění.cz, kde později vyšla i první verze Teorie zájmu. Na obsahu webu se v té době podílelo fórum a pár článků různé kvality. Ale ani při nejlepší vůli si nevzpomínám, že bych tam tenkrát viděl prodej feromonů, afrodiziak, nebo kurzů napojení se na proud energie.

Opakem otevřené mysli
je informovaná mysl
– Ian Rowland [84]

Epilog: Když jsme se pak "názorově rozešli", nečekal jsem, že mé komentáře zůstanou nedotčené. Po několika letech se však v tichosti začaly ztrácet i moje články. Proč? A proč po takové době? Možná se tam komusi zdálo, že bez nich bude na čtenáře působit dojmem většího znalce žen. Možná jeho "majstrštyk" nedokázal v očích čtenářů překonat ani moje starší články - ucelené a kompaktní know-how. Možná proto budou rozebrány na kousky, a ty se pak objeví v jiných článcích pod jiným autorem. Dohady, fantazie, možná... Buď jak buď, jak to vidím, nakonec tam z mých původních příspěvků nezůstane "kámen na kameni".

Obrázek: Obal k první ze série počítačových her Alone in the Dark.

This entry was posted on Monday, January 26, 2009 at 1:20 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 komentářů

Asi jste čekali, že tu dnes najdete rozsáhlejší článek. Jestli jsem vás v tomhle směru zklamal, tak si přečtěte třeba o Emotional Freedom Techniques (EFT), nebo se zeptejte Sysifa na Psychotroniku, či Bioenergii.

A kdybyste měli nervy na zmíněnou hru, navštivte Abandonii (věnujte pozornost prvnímu odstavci).

January 26, 2009 at 1:33 PM

Pamatuji si to dobře. Na svádeni.cz jsem chodil pro názory zkušených svůdníku. Poté co se web změnil ve spleť blikajících reklamních bannerů a následných slabomyslných článků a zásahů mistra RaShe jsem rád, že vznikl blog SomeoneCZ kam přešla většina ne-li všichni normální lidi ze svádění.cz. Díky Someone za skvělou práci a přeji další úspěchy tvému blogu a foru.

Wipe

January 30, 2009 at 6:59 PM

Aneb jak se říká "S jídlem roste chut".A male usmevne varovani pro Someona: "Dej pozor, Ikare, nelétej příliš vysoko. Slunce by roztavilo na křídlech vosk a ožehlo by ti peří.........

February 1, 2009 at 12:21 AM

Jak se říká, mám pro vás dvě zprávy. Jednu špatnou a jednu dobrou.

Příští týden se v obsahu objeví nová sekce s názvem "Závěr". Ale neříkám, že by se tu i tak v budoucnu nemohl objevit nový článek ;-) Každopádně je čas na nové projekty.

LTR je úloha řešitelná v konečném čase, takže závěr jednou přijít musel, než abych se rozepisoval donekonečna o tom samém. A tenhle článek měl za úkol vysvětlit, jak je možné, aby někdo s mým způsobem myšlením měl články na Svádění.cz.

February 2, 2009 at 2:43 PM

Jo, je to děs. Teď jsem tam byl se podívat z Opery (která naštěstí umí blokovat reklamy) a koukl na nový poměrně slibný článek a nakonec zjistím, že je to reklama na sebezdokonalování. Od nového roku to s nimi jde terpve pořádně z kopce - to jsou teprv samé pochybné reklamy, i v článcích. Jinak nepopírám, že můžou existovat různé teorie zájmu. Obě jsem četl, jak tu od Someone i tu od Rashe, a na každé něco je - je to něco jako mikro a makroekonomie nebo soft- a hardware.

February 7, 2009 at 12:31 AM

RaSh [Zdokonalte své vyjadřování 1,2; 7. 2. 2009 ]: Entropie se definuje jako míra neurčitosti (neočekávatelnosti) sdělení.

Dávejte si pozor na to, aby ve vašich psaných sděleních byl vždy dostatek entropie. Tím si zaručíte úspěch.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Isabelle Nazare-Aga [109]: Manipulátor používá neurčitá, mnohoznačná slova.

Manipulátor obvykle nedokáže dlouhodobě udržet dobrý, harmonický partnerský vztah.

February 7, 2009 at 5:16 PM

Post a Comment