Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Světáci  

Posted by SomeoneCZ

Tak mi právě hodili reklamu do Světáků a já si dělám malou rekapitulaci, o čem že ten film vlastně je. Máme tu tři fasádníky z prostších poměrů, kteří se rozhodli uspět na úrovni Diplomat Clubu – kam jen tak nikoho nepustili. Vlivem scénáře se nicméně dostali dovnitř a co jim začalo chybět ke štěstí? Ženský. HBček na úrovni se jim zachtělo.

Světáci

Tak to bychom měli cíl akce. Nyní prostředky. Utracení úspor za nákup hógo fógo šatů, najmutí učitele společenských způsobů, vypracování důmyslné strategie a soustavná teoretická příprava. Je třeba uměti pohovořit na téma tak závažné, jakým jest, že Ufon Hynajs, se kterým jsem, mimochodem, chodil do školy, namaloval divadelní oponu rádiovými barvami. Z toho by si jeden nechal vzít apendix. Anebo brzlík, miláčku?

Věc to jisto jistě ušlechtilá byla, a tak pro své záměry získali i wingmana. Přesněji řečeno wingwoman. Anebo wingmamka? Každopádně, "Mavericku, nikdy neopouštějte letadlo, se kterým se kryjete."

Děsně se mi líbí, s jakým nadšením, elánem a vírou v zdar celé akce na sebe fasádníci nahazují fasádu jiných mužů, dle jejich představ těch úspěšnějších. Ale… jakoby by mi to stále něco připomínalo. Kde už jsem to, sakra, jenom viděl? :tokl: (typing on the keyboard and laughing)

No jistě, kdyby první pěší z Ivančic nezazvonil, dali by to až do zdárného konce. Ale o tom pointa není. Pointa je o tom, jak lovili, koho lovili a co ulovili.

Když na vás přední svůdníci zazáří neóny... :D

Obrázek: Vlastimil Brodský, Jiří Sovák a Jan Libíček ve stejnojmenném filmu

This entry was posted on Tuesday, October 28, 2008 at 1:58 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment