Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Ofišl srazy  

Posted by SomeoneCZ in

Poslušně hlásím   Tak nám, paní Müllerová, už zase pořádají nějaký sraz. Jenom kdyby se o tom vědělo, aby taky přišli nějaký lidi.
   A copak oni o tom lidi neví?
   Asi bude něco shnilého v propagaci, jak říkával tenhle kralevic dánskej. Některej návštěvník, paní Müllerová, se vám dokonce ani nepodívá na fórum, kdybyste se zbláznila. To vědí, že informovanost musí bejt, že se to musí udělat nějak líp.


Jak už bylo řečeno generalissimem na fóru, srazy probíhají zcela automatizovaně. Jen se to nedává najevo a možná, že tomu chybí právě takováhle upoutávka.

A nebojte se vypsat si sraz sami;-)

This entry was posted on Monday, October 19, 2009 at 12:27 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment