Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Prázdniny  

Posted by SomeoneCZ

Axxis - LakoniaAž se po dovolené vrátíte zpět do firmy (školy, k lékaři)* a vaše HR managerka (třídní, obvoďačka)* se vás zeptá, co jste dělali o prázdninách, co jí odpovíte? Že jste byli u móře, na výletu a na koncertu si zabékali s kapelou "My Little Princess"? Třeba ano. Ale pokud by jste i tak nevěděli co s časem, klidně si znovu přečtěte The System [2], The Game [35] a Teorii zájmu. Některé věci vám totiž dojdou až při několikátém čtení.

Každý autor, který publikuje svá, původní, díla a je znám pro jejich kvalitu, vám potvrdí, že je nejde chrlit jak na běžícím pásu, aniž by se to projevilo na jejich kvalitě. A tak se až do září zkusím udržet a nic nepsat. Ostatně, vzhledem k různým akcím se Scramjet od poslední zprávy pohnul stejně jenom o jeden field report.

Takže, než za každou cenu držet nějaké deadliny, užijeme si raději léta!

"Nesnaž se být hrdinou, ale člověkem.
Nech historii, ať tě posoudí." – Zefram Cochrane

* Nehodící se škrtněte.

Obrázek: Axxis – Lakonia. Ale taky tu místo Kerstin mohl být strašák;-)

This entry was posted on Wednesday, July 9, 2008 at 12:37 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment