Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Oxymóron  

Posted by SomeoneCZ in

Nebudeme si nic nalhávat, existují i jiné blogy, které stojí za to číst. Třeba D-FENS, pro který jsem napsal článek Oxymóron.

This entry was posted on Monday, May 19, 2008 at 8:39 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 komentářů

Nebojíš se Someone, že časem to tady dopadne jak třeba na svádění či u qarka?Tím mám na mysli, hloupé dotazy, hloupé rady, náctiletí...

May 19, 2008 at 9:40 PM

A tak, pár náctiletých už na fóru je a zatím OK:-) Výskyt hloupého, a tím nemyslím z neznalosti, komentáře závisí i na návštěvnosti. Například včera jenom návštěvnost z DFENSe si nezadala s celkovou návštěvnosti na Qarkovi, či Svádění.

Fígl je ale v tom, jaké návštěvníky, který web přitahuje. Například Svádění prodává "magic pill", Qark má zase "instantní" rady, které tak nějak ukazují směr k obecnému cíli. Zatímco u mě návštěvníci zjistí, že ač je také dokážu uspokojit jasně formulovaným doporučením jako "Pozdrav na rozloučenou stačí jednoslovný, například ahoj.", číhá tu na ně v pozadí matematika, abstraktní úvahy a citace z impaktovaných časopisů. Tímhle výrazným způsobem zvyšuji nároky na IQ návštěvníků (Wow, že vás ale chválím;-). Spousta "vybraných diskutérů" se raději půjde realizovat jinam :-)

May 20, 2008 at 8:09 AM

A neuverejníš ten článok aj u seba? Teda ak bol zaujímavý.
Už pár rokov - po krátkej e-mailovej diskusii s dfensom - mám jeho web na súkromnom black-liste...

May 20, 2008 at 6:55 PM

Bohužel, ale součástí dohody o zveřejnění je i politika exkluzivity.

Článek nebyl o "technology know-how":-), to by vyšel na blogu.

May 21, 2008 at 10:09 AM

Post a Comment