Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Banda zlodějská a všeobecná oblíbenost  

Posted by SomeoneCZ

Protřelý zloděj, když vám krade článek, tak ho alespoň nějak pozmění, aby to tak nemlátilo do očí, když lidi nečetli originál. Ale pak se najdou i tací, kteří to prostě ukradnou 1:1.

A víte, jaký je problém u hodnocení kvality článků? Že si tam admin může nahlasovat, co potřebuje. Anebo to za něj může udělat kdokoliv jiný, kdo přijde na to, jak obejít pojistku hlasovacího systému - pokud tam vůbec nějaká je, alespoň ve formě programátorské parodie.

Tak jsem přidal pod každý článek tlačítko, kterým můžete zjistit formu oblíbenosti článků dosti drsným měřítkem. Uvidíme, jaký to bude mít úspěch.

This entry was posted on Friday, August 28, 2009 at 12:16 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 komentářů

Tak mě to kliknutí u tohoto článku píše toto...

The maximum number of scans per month has been reached for this site.
For more, please sign up for a Premium account.

August 28, 2009 at 3:03 PM

Anglický text říká, že byl překročen limit dotazů na tento měsíc.

Vidím, vidim, že moje články jsou populárnější, než jsem sám čekal, když je limit na měsíc vyčerpán už během několika hodin :-) Ještě, že jsem si sám včas kliknul, hned jdu psát kárné dopisy "opisovatelům".

Pro ilustraci, poslední tři objevené:

http://nikolin.blog.cz/0808/kdy-ji-poprve-polibit
http://www.prvnipolibek.estranky.cz
http://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThreadID=81189&vOffset=90&vGotoLast=1

August 28, 2009 at 4:21 PM

A admin modreho konika mi dal příležitost poděkovat mu za řešení situace ještě v pátek.

August 29, 2009 at 7:55 AM

A dnes dopoledne byl doplněn odkaz na estránkách a z blogu.cz byla stránka odstraněna. Děkuji administrátorům za spolupráci.

August 31, 2009 at 1:10 PM

Post a Comment