Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Kvalitní česká kniha o léčitelství a zdarma!  

Posted by SomeoneCZ in

Jste příznivcem, anebo alespoň na vážkách, zda zkusit některou léčitelskou metodu? Nevíte, co od nich můžete očekávat? V téhle knížce se to fundovaně dočtete.

"Skeptici mají jen jen zavilou potřebu popírat, co se jim nehodí do krámu", už jsem slyšel nejen na svou adresu. Kecy. A jestli chcete vidět na vlastní oči, že to není pravda, není nic jednodušího než si knížku stáhnout a přečíst si ji.

Stáhnout: Jiří Heřt - Alternativní medicína

A teď trošku vážněji. Jestliže vám skutečně jde o vaše zdraví a jste ochotni se svěřit léčiteli, pak jistě víte, že to obnáší jistá rizika. A v téhle knížce je najdete uvedené.

This entry was posted on Friday, June 4, 2010 at 1:29 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment