Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Taková jedna malá, víkendová komparačka  

Posted by SomeoneCZ

Vezměte si můj starší článek o prvním polibku a extrahujte z něj jen ty nejdůležitější informace. K nim si připravte menší esej s vyústěním, že si v místním šopu můžete nakoupit Androstenon v honbě za úspěchem u žen. Obě části spojte, protřepat, nemíchat. Co dostanete? No přeci článek, který já bych nenapsal:-)

Aktualizace 12.5.: Mírně jsem přeformuloval text a zároveň se omlouvám všem, kterým jsem smazal komentáře obsahující odkaz na jistý článek. Ale různí lidé prostě k různým situacím zaujímají různé postoje. Děkuji za pochopení.

Aktualizace 18.5.: Díky za podporu, vidím to obdobně.

This entry was posted on Friday, May 8, 2009 at 11:03 AM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentářů

Post a Comment