Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Czech Railway Force  

Posted by SomeoneCZ in

V čele s US Air Force vyspělé armády světa vydávají obrovské částky na vývoj tzv. stealth technologií. Objekt vybavený stealth technologií je neviditelný radarem či jiným sledovacím zařízením. A techničtí fandové všech zemí pak stojí spojeni němým úžasem a obdivují, co už je dneska všechno možné.

Ale když se zlatým českým ručičkám, a s použitím obyčejného písku, povedlo v Hodoníně schovat celý vlak před vyspělým sledovacím systémem ESA 11, tak to bylo špatně. Nechápu. A to úspěch celé akce potvrdilo i velitelství ČD (Cheyenne District). Opravdu to nechápu.

Ale možná... Co když jsou řeči o nedostatku systému ESA 11 jenom krycí historkou? Co když naše armáda skutečně disponuje neviditelnou vlakovou soupravou? Letadel máme málo, tanků taky, tam by se to nevyplatilo. Zato vlaků máme ještě celkem dost. Smysl by to dávalo. Jako, asi vyjeli s nějakým novým prototypem, provalilo se to a teď se to snaží ututlat.



Area 51
Obr. 1: Oblast 51 v Nevadské poušti. Zde se testují a vyvíjejí nejrůznější technologie pod přísnou rouškou utajení ze strany vlády USA. Space Imaging, 7/25/03

B2 Spirit
Obr. 2: Neviditelný bombardér US Air Force B2 Spirit při přeletu nad pouští. Vyfoceno přítelem Montgolfiérem darem přítele Kodaka.

Pegasus, X34A, B-52
Obr. 3: Nosná raketa Pegasus, X34A Scramjet a B-52. Zdroj NASA

Kolbenka
Obr. 4: Jeden z prvních prototypů Stealth Train Czech Railway Force, jak ho zachytili paparaci.Všimněte si stejné stopy, jakou po sobě zanechává i poslední z výkřiků techniky USA – X34A.

Mokré nad Soupravou HQ
Obr. 5: Velitelství bojové základny Czech Railway Force "Mokré nad Soupravou".

Jizdní řád Mokré nad Soupravou
Obr. 6: Plán nasazení Stealth Train na bojovém frontu.

Mi24 nad vlakem
Obr. 7: Součinnost železničních a vzdušných sil při plnění bojových úkolů.
(Toto je přísně utajovaná fotka. Po shlédnutí zničte monitor.)

Pendolino
Obr. 8: Moderní, sofistikovaný, rychlý a stealth. Bojový vůz Pendolino, třída Švejk.

Michle
Obr. 9: Česká oblast 51 ukrytá v temných Michelských hvozdech. Zdroj Google

This entry was posted on Monday, October 13, 2008 at 6:09 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 komentářů

:-D musim rici,ze timhle jsi mi vyrazi dech,je to proste uzasnej oddechovej clanek :-)
paceman

October 14, 2008 at 7:42 PM

Post a Comment