Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Ty se mně pokoušíš sbalit?  

Posted by SomeoneCZ

Co odpovíte, když se vás takhle na rovinu zeptá? Pár odpovědí je už notoricky známých:

  • DocLove [2]: "Stejně jako těch osmdesát pět před tebou."
  • Eric Weber [34, 35]: "Jsi až moc hezká, než abych tě nechal jen tak odejít."
  • SomeoneCZ: "Ano."

ProstitutkaVšimněte si, jak každá z odpovědí demonstruje sebedůvěru přiznáním prostého faktu. DocLove dává vtipem najevo, že se neupíná pouze na ni. Eric na to jde z druhé strany, když vytáhnul jednu možnost do extrému. K jejich vysvětlení postačí The System [2]; možná budete překvapeni, co všechno prozradí její reakce. Prosté "ano" je už však v tomto případě aplikací mojí metody Scramjet.

Každý si jistě dokáže představit, jak poupravit odpověď, aby ji mohl použít např. u varianty "To takhle balíš každou?". Pokud ovšem… Je snad někde háček? Ano, je. Jestliže v detailu nepochopíte, co dělá právě tyto odpovědi hodnými pozornosti, neočekávejte, že dojdete úspěchu jejich autorů. Vzít příklad dokreslující myšlenku a zacházet s ním jako s návodem, to je špatně. Je chybou předpokládat, že testem je pouze úvodní otázka. Nezapomeňte – rozhovor se odehrává ve více větách a mohli jsme hrát na několik tahů dopředu;-)

Jde o princip – o zákonitosti vztahů a svádění. A o to, umět je použít. Různé varianty totiž působí na různé typy žen. A to různě.

Znalosti nelze nahradit slovíčkařením.

This entry was posted on Wednesday, June 18, 2008 at 4:44 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 komentářů

scramjet .. těším se na pokračování. Co je teda adekvátní odpověď na: "To takhle balíš každou?"?
"ano" je ztráta bodů, ne?
"ne, .." nepasuje do systému ..

June 21, 2008 at 11:41 PM

Lze upravit každou z uvedených odpovědí:

* Rozhodně se mi to vyplatilo u posledních 85.

* Jenom ty příliš hezké, než abych je nechal jen tak přejít okolo.

* Ano. Zabírá to na slušná a milá děvčata.

Všimni si, že každá z odpovědí svým způsobem urazí její ego, je-li namyšlená. Domnívá-li se, že nad ní jiná není, sama se vyřadí. Rozumná slečna to zkousne, protože ví, že se vidíte poprvé a tak nemáš, jak ji porovnat s ostatními.

Podobně to "odnesou" beznadějné romantičky, které se naivně domnívají, že by si chlap měl pro každou z nich vymyslet něco nového, aby každá z nich měla originální zážitek. Pro normální, rozumnou a flexibilní ženu je důležité, že byla oslovena někým, kdo má sebedůvěru a nesnaží se jí zalíbit za každou cenu.

A zároveň se otevírá prostor pro např. otázku "Proč se to vyplatilo?" A můžeš s pomocí Cold Readingu popsat, že to nefunguje na ty, které sama nesnáší ;-)

"Ano" není ztráta bodů, protože taková odpověď ukazuje sebedůvěru. Má-li dostatečný zájem, pak spolupracuje a nemá důvod odmítat - spíše naopak, pomůže.

V opačném případě se však člověk může dočkat i takové odpovědi, která by slabší povaha zrovna "nenadchnula":-)

Ovšem, zdůrazňuji, co už je napsáno v článku - nejde o tu jednu větu, ale o celý rozhovor.

June 23, 2008 at 12:16 PM

Pěkný článek. BTW jaký je tvůj názor na odpověď:
Ne, jenom ty zajímavé.

Libor

July 19, 2008 at 11:46 PM

Díky.

Taky by to šlo. Pak můžeš očekávat testovací otázku, co Ti na ní přijde zajímavého. Čili, vedeš rozhovor směrem, na který jsi připraven.

V rámci vypilování bych ale ještě vypustil úvodní "ne".

July 21, 2008 at 10:56 AM

Post a Comment