Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Na Měsíci jsme nikdy nebyli  

Posted by SomeoneCZ in

Baron Prášil na Měsíci"Je mi těch důvěřivých lidí líto. Žijí v omylu. Asi jim dělá dobře pocit, že vědí něco víc, o čem ostatní nemají tušení. Asi chtějí vědět něco, co ostatní netuší. Je to ostuda." vyjádřil se na adresu konspiračních teorií ohledně přistání na Měsíci astronaut Aldrin.

Úplně jsem v tu chvíli zapomněl, že si nečtu článek o svádění a jiných radách do života.

Pro neznalé, první, co vám např. takový guru svádění žen vysvětlí, je, že tradiční, zažité představy moc nefungují. Tak se nenechte zmást tím, že se ostatní okolo klíďo-píďo seznamují i jen tak, bez odborného návodu. Oni z toho totiž nemají ten správný pocit, že použili nějakou tu vymakanou techniku:-)

Ne, že by se skutečně nedalo něco naučit. Ale i tady jsou jisté meze, co je reálné a co už jsou jenom fantasmagorie.

Obrázek: Oldřich Vízner jako baron Prášil v představení divadla ABC.

This entry was posted on Sunday, July 19, 2009 at 2:18 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 komentářů

Tak mě napadá, jestli jsi vůbec někdy někoho sbalil.

July 21, 2009 at 8:22 AM

Á, první konspirátor. Tak mě napadá, jestli neprodáváš něco obskurního, a teď se zoufale nebojíš, aby nad tím nezačalo přemýšlet až moc lidí :-)

July 21, 2009 at 12:05 PM

Post a Comment