Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

PF 2013  

Posted by SomeoneCZ

Co si budeme dlouze povídat, dnes už měl být konec světa... a prd. Všechno zůstalo při starém. Tak ani já nebudu měnit své zásady ohledně blogu:

Takže i když teď své články publikuji jednou za věčnost, už jenom díky těmhle třem bodům se blog tak významně liší od jiných, že stojí za to ho číst (a odkazovat na něj v citacích), i s takovou publikační frekvencí.

Úspěšný rok 2013!

This entry was posted on Monday, December 31, 2012 at 1:50 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

6 komentářů

Vše nejlepší do nového roku a s těma rádoby-pychologickejma kecama a postmodernismem (alternativní medicína má stejný význam a hodnotu jako ta vědecká, východ jako západ, věda jako víra,..) také nesouhlasím a děkuji za tento web

December 31, 2012 at 5:23 PM

Také přeji úspěšný rok 2013 a také děkuji za tento web. Nebýt něj, je ze mě šílená ezoterická čarodějka. Takhle jsem jen šílená. My name is Lorelai Gilmore. :-D :-)

January 2, 2013 at 12:32 AM

Homeopatie dnes fakticky uznána a zařazena mezi léčiva... http://www.osacr.cz/2013/01/08/homeopatie-leky-mohou-nyni-uvadet-v-letacich-lecive-ucinky-ktere-nemaji/#more-3152

January 8, 2013 at 3:44 PM

Jednak ještě díky za přání a teď už k poslednímu komentáři.

Škoda, že zákonodárci mají imunitu a dovolí si přijímat ..cenzurní_píp.. proti přírodním zákonům.

Jinak viz úspěchy takové legislativy v USA - part II a part III. Stručné shrnutí posledního odkazu: Homeopati tam ještě rádi zaplatili 5 miliónů USD za vyrovnání, aby se soud proklamovanou účinností homeopatik raději už dál nezabýval.

January 9, 2013 at 5:45 PM

Milý Someone, i Tobě vše nejlepší do nového roku. To co děláš je záslužná práce - a zdaleka teď nemyslím jen na to "balení bab"..

January 11, 2013 at 1:12 PM

Díky, tak to Tě nejspíš potěší nový skeptikcý článek o osobní zkušenosti, který tu vyjde ;)

January 17, 2013 at 10:40 AM

Post a Comment