Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Citát  

Posted by SomeoneCZ

Najít, získat a udržet si slečnu Správnou je záležitostí několika málo pravidel, která jsou sama o sobě jednoduchá. Náročné je pochopit jejich důsledky a zvládnout sám sebe.

SomeoneCZ

  • Slečna Správná ze vztahu pouze nebere, je flexibilní a má integritu.
  • Dejte jí najevo, že jste spolu, respekt a romantiku.
  • Mějte sebedůvěru, ovládejte se a nechte ji, ať se o vás snaží.
  • Nemůžete ji přinutit, aby se do vás zamilovala, nebo se změnila, můžete jenom zvýšit její zájem a to jenom tehdy, když se jí od začátku dostatečně zamlouváte.

DocLove

This entry was posted on Sunday, April 20, 2008 at 7:10 PM . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 komentářů

"nechte ji, ať se o vás snaží."

Mohl bys uvést ještě jiný příklad kromě toho, že během rande se ji nemáme snažit dotýkat, ale nechat ji?

January 10, 2009 at 6:23 PM

Například jí hned po rande nevolat, či neposílat smsky, jaké to s ní bylo bezva, ale nechat ji, ať ji třeba pošle sama a sama tak zkusí možnost odmítnutí.

Abych nestrašil, když Ti nic nepošle, nic se neděje. A slečna, která má o Tebe skutečný zájem, vydrží, když se jí neozveš, než jí zavoláš a pozveš na rande.

January 12, 2009 at 4:20 PM

Souhlasím se Someone. Když je dobré rande, řeknu partnerovi, že bych ho zase ráda viděla. V případě pozitivní reakce není třeba volat nebo posílat sms, že to bylo bezva. :)

January 14, 2009 at 8:51 PM

Post a Comment