Read about The Theory of Interest first, if you've come here because of women. Otherwise, check the table of contents. Despite model scenarios, you can lose some illusions here.

Pokud jste tu kvůli ženám, přečtěte si, o čem Teorie zájmu vlastně je. Jinak zkuste rovnou obsah. Ač uvedené jsou modelové situace, nedivte se, když tu přijdete o iluze.

Zdravý úsudek vám zničí vztah  

Posted by SomeoneCZ in

Rain, blood, milk, famine, sword, plague. In the heaven shell be seen a running fire with long sparks. Death comes out of snowfall, whiter than white. - Nostradamus

Ano, já vím – celou dobu vás pořád nabádám, abyste nechodili za léčitelem, ale za lékařem, abyste tolik nedbali na rady založené na osobní zkušenosti, ale abyste preferovali vědecké důkazy, a v neposlední řadě ta posedlost matematikou - pořád něco kvantifikovat, aby to bylo objektivní. Ale dnes už vám to říkám jasně: "jestli se takhle budete chovat i nadále, zničíte si tím váš dlouhodobý vztah". Přiznávám, přední svůdníci otevřeli oči Slepému buvolu a já zřím pravdu!

Vězte toto! Abyste svůj vztah zachránili, je klíčové opustit racionální uvažování alespoň do té míry, že se vrátíte minimálně do dob temného středověku. Dnes máme prvního dubna 2011, a jak vám potvrdí každý zkušený záhadolog, zbývá už jenom 9 měsíců do konce světa úderem roku 2012. Konec světa, konec vztahu, jestli zůstanete. Místo na vesmírné lodi Aštara Šterana je limitované a my nehodní, obcující se zdravým úsudkem, se tam prostě nedostaneme. Zbývá nám jediná možnost, jak se zachránit.

Pojďme být také pozadu!
Pojďme si vytvořit časy, kdy se dařilo bludům a rok 2012 byl daleko!

PS: A teď už, prosím, omluvte krátkost příspěvku. Spěchám koupit mléko, abych měl co dát elfům přede dveře. Perun s vámi!

This entry was posted on Friday, April 1, 2011 at 9:01 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 komentářů

Ženský!

April 1, 2011 at 11:25 PM

Post a Comment